Uw gastvrouw Lot Duijnstee heet u van harte welkom in haar B&B Au Lion d´Or in Wijck, centrum Maastricht!

Het door mijn man en mij met liefde gerestaureerde 18e eeuwse pand bestaat uit een voor- en achterhuis. Ertussen ligt de romantische stadstuin waar bij goed weer onder de wijnranken het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd. Anders doet de gastvrije, grote leefkeuken in het achterhuis dienst als ontbijtruimte. ´s Winters brandt hier de openhaard!

De ruime gastenkamers bevinden zich op de tweede verdieping van het voorhuis (let op, steile trap!). Ze beschikken ieder over een eigen badkamer met wc. U slaapt in comfortabele boxspring bedden. De kamers hebben een eigen zithoek met de mogelijkheid om koffie en thee te zetten.

Maak vooral uw bijzondere wensen kenbaar!

In de buurt

Au Lion d´Or ligt zeer gunstig voor tal van activiteiten. Via de Sint Servaasbrug of de nieuwe Hoge Brug bent u snel te voet in het historische centrum en op de bekende pleinen zoals het Onze Lieve Vrouwenplein en Het Vrijthof. U vindt zowel daar als in Wijck hippe en exclusieve modezaken. Ook kunt u een bezoek brengen aan ons mooie Theater aan het Vrijthof, het Bonnefantenmuseum en de bioscopen. Voor een goed restaurant hoeft u de Maas niet over. In de Hoogbrugstraat, de Rechtstraat en de Stationsstraat vindt u de populairste eetgelegenheden van de stad. Wilt u sterren, Beluga ligt om de hoek. Wij helpen u graag bij uw keuze en het reserveren!

U zit binnen 5 minuten in het Heuvelland om te touren, te wandelen of te fietsen. Golfen kunt u in Margraten, Wittem, Voerendaal en Brunssum. Er zijn verschillende Wellness-mogelijkheden in de buurt.

Au Lion d'Or

In een van de oudste straten, de monumentale Hoogbrugstraat, ligt op nr 16, verscholen achter Blauwe Regen en Trompetbloeier, onze B&B, Bed and Breakfast, Chambres d´Hotes. Al vanaf de Middeleeuwen bevinden zich hier, achter de Hoogbruggepoort, herbergen. De naam "Au Lion d´Or" dateert uit de Franse tijd en is een woordspeling op au lit on dort, in het bed slaapt men.

Ga naar boven

Copyright © Au Lion d'Or 2014